caroline.jpg
Tarotkaart-20-De-Maan-17-grote-Arcana.jp

In verbinding met je diepste verlangen

Caroline Groeneveld heeft meer dan twintig jaar les gegeven over de invloed van de maan op ons leven. Ze is de uitgever geweest van de Modron vrouwenagenda, de maanagenda 13 manen om je dromen waar te maken én het Modron vrouwenorakel. Inmiddels is ze met pensioen en reist ze met man door Europa. Voor de dag van de Tarot komt ze speciaal terug om nog één keer te vertellen over wat de maan voor jou kan betekenen.

 

Op 18-jarige leeftijd kwam Caroline voor het eerst in aanraking met Tarot. Op een marktplein in Nijmegen kreeg ze een hele gekke voorspelling. En die kwam nog uit! Vanaf dat moment was ze gefascineerd door de kracht van de kaarten. In 2015 ontwikkelde ze haar eigen spel. Ze liet de kaarten zien aan een Inuït sjamaan die haar vertelde om in alle kaarten het plezier terug te brengen. Dat is gelukt! Het Vrouwenorakel helpt je om in 54 stappen je dromen waar te maken.

 

Op de dag van de Tarot laat Caroline je zien hoe je dit doet. Je ervaart hoe het is om vanuit een verbinding met je diepste wezen je vragen te stellen aan de maan en de natuur en hoe een leven in ritme met de seizoenen je meer plezier geeft! We doen een cirkelmeditatie en trekken van daaruit een kaart die je helpt om je grootste blokkade in stukjes te breken én een kaart die je diepste verlangen weerspiegelt.